Juridisch advies voor werknemers
Deel deze pagina:

Disclaimer

Door deze website te betreden of te gebruiken stemt u in met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Het auteursrecht op de volledige inhoud van deze website berust bij Vijverberg Advocaten & Adviseurs/Ontslagadvieskantoor. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Vijverberg Advocaten & Adviseurs/Ontslagadvieskantoor.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kan door ons geen garantie worden geboden dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties of informatie op deze website kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen.

Vijverberg Advocaten & Adviseurs/Ontslagadvieskantoor aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van op deze website gepubliceerde informatie.

Een aantal links (verwijzingen) in deze website voert naar informatiebronnen die door derden worden beheerd en waarover Ontslagadvieskantoor.nl geen controle heeft. Vijverberg Advocaten & Adviseurs/Ontslagadvieskantoor draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van de informatie van deze andere bronnen.