Juridisch advies voor werknemers
Deel deze pagina:

Klantbeoordelingen

Goed advies en fijne samenwerking!

Erg goede ervaring met Vijverbergadvocaten en met name dhr. Zonneveld. Snelle en duidelijke communicatie. Echte specialisten die alles op alles zetten voor een nette en eerlijke afwikkeling.

Ik ben tevreden over de wijze waarop er voor mij een bevredigende VSO tot stand is gekomen. Ik raad hun service dan ook zeker aan! Door de diplomatieke antwoorden en goede woordkeuze en vasthoudendheid ben ik goed geholpen.

Caraman D.


Steeds goed weergegeven hoe de situatie was

Door de diplomatieke antwoorden en goede woordkeuze en vasthoudendheid ben ik goed geholpen.


Snelle en adequate aanpak, men is duidelijk kundig

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van de medewerkers. Ik heb van begin tot eind gevoeld dat er in mijn belang werd gehandeld. Alle te nemen stappen in het proces werden steeds goed uitgelegd en voor besproken.


Snel en inhoudelijk compleet advies!

Er is bijzonder snel gereageerd op mijn verzoek tot beoordelen van een vaststellingsovereenkomst. In een uitgebreid advies is op ieder afzonderlijk artikel in de vaststellingsovereenkomst, inhoudelijk commentaar gegeven. Hierdoor is de overeenkomst op verschillende punten aangepast.

Een nuttige, zinvolle check die zonder meer beter is dan de diverse gratis checks die her en der worden aangeboden!


Heldere uitleg en snelle aanpak

Door Marije werd ik snel van goed advies voorzien en werd er een heldere uitleg gegeven over onduidelijkheden in de VSO. Ook verschillende mogelijkheden werden goed belicht. Er werd snel contact gelegd met de werkgever om te onderhandelen en na kort onderhandelen is er met een VSO-voorstel van Ontslagadvieskantoor.nl akkoord gegaan.


Zeer tevreden

Wordt deskundig en klantvriendelijk geholpen. Ben zeer tevreden!


Duidelijk en laagdrempelig

De website is uitstekend te vinden en duidelijk. De bereikbaarheid van de medewerkers uitstekend en de afhandeling goed. Het dossier is duidelijk opgesteld en laat niets te wensen over.


Eerlijk en deskundig advies

We zijn zeer goed geholpen door deskundige medewerkers. Er werden geen verwachtingen geschept; hierdoor verliep onze zaak rustig en gestructureerd.


Goed, adequaat en snel

Ik ben goed geholpen, afspraken werden nagekomen. Ik had binnen 48 uur al antwoord. Inhoudelijk goed onderbouwd en daarna nog telefonisch contact.


Grondig en degelijk

Goede behartiging van mijn belangen. Diepgaand onderzoek. Goed leesbaar advies.


Correcte bejegening en vlotte service

Afspraken zijn allemaal nagekomen, advies was helder en concreet. Al bij het eerste contact viel de deskundigheid op en is duidelijk gemaakt wat de procedure zou zijn en wat er nodig was.
P.R.J. Poen


Adequate ondersteuning

Volgens afspraak, tijdig gereageerd. Prima.


Deskundige en persoonlijke dienstverlening

Ik heb de ondersteuning door Vijverberg Juristen als deskundig ervaren. Ik kreeg hierdoor het vertrouwen dat ze mijn belangen goed zouden behartigen. De jurist die mij was toegewezen vond ik bovendien erg vriendelijk en ze gaf blijk van medeleven/begrip. Wat heel fijn is op het moment dat je ineens ongewild tegenover je werkgever staat.


Snelle en duidelijke afhandeling

Snel gereageerd, goede uitgebreide duidelijke toelichting.
Ria Kersbergen


Snel en kundig geadviseerd

Advies duidelijk en in heldere taal op papier gezet.


Snel en goed advies betreffende vaststellingsovereenkomst

Snel gereageerd en al mijn vragen beantwoord in een duidelijk advies.


Goede begeleiding bij een vaststellingsovereenkomst

Violette reageerde snel en zat er goed bovenop. Zij heeft zo voor een flink beter voorstel gezorgd.


Goed geholpen

Vlot en prettig contact.
Ger Ruisch


Super eindresultaat

Er wordt goed geluisterd naar je wensen, welke tezamen met hun deskundigheid worden meegenomen in de onderhandeling van de vaststellingsovereenkomst, met als gevolg een super eindresultaat.


Betrokken

Aandacht voor klant en goed op de hoogte van belangrijke zaken.


Voortvarend en met kennis van zaken

Wij zijn uitstekend bijgestaan door Leonie en Miquel. Hun aanpak was persoonlijk en betrokken. Ook over de communicatie en bereikbaarheid zijn we meer dan tevreden.
Erwin en Catharien


Vriendelijke, snel geregelde en adequate afhandeling

Mijn verwachtingen op basis van de website werden prima waargemaakt. Het contact was prettig, niet te formeel en er werd snel en adequaat gehandeld.


Supersnelle service

Zeer klantvriendelijke benadering. Helder en adequaat oppakken van hetgeen gevraagd is.


Prima ondersteuning

Toen mijn werkgever me zei dat ze mijn vaste contract wilde ontbinden, was daar wettelijk gezien geen grond voor. Ze wilde samen met mij een vaststellingsovereenkomst aangaan. Ik heb toen Vijverberg gevraagd mij bij te staan. Dat is me goed bevallen. Het contact met Miguel was goed en duidelijk. Hij was bijna altijd bereikbaar voor mijn vragen. Ik vond het fijn dat hij me helder de keuzemogelijkheden schetste en de uiteindelijke beslissing bij mij liet.


Uitstekend

Voortvarend en trefzeker mijn zaak behartigd.


Gevoel van persoonlijke aandacht in de nauwe contacten

De gegeven beoordeling van mijn vaststellingsovereenkomst was zeer vakkundig en uitgebreid.
Waardoor deze heel goed te gebruiken was bij mijn onderhandelingen met een veel hoger resultaat.
Ook de accuraatheid speelde een grote rol, zeer snel werd gereageerd op nieuwe informatie.
Het meest bijzondere vond ik het snel vertrouwde gevoel. Per slot geef je persoonlijke informatie af.
dhr. Steen


Uitstekend

Ik kan het iedereen aanraden om slapeloze nachten te voorkomen. Bedankt voor de fijne en professionele samenwerking. Vijverberg Juristen verdient een pluimpje!
Wim Reijnen


Snel en deskundig advies

Tijdens het eerste prettige telefoongesprek een korte duidelijke intake en na inzending van stukken een snelle en deskundige beoordeling van mijn vaststellingsovereenkomst, samengevat in een duidelijk schriftelijk antwoord.


Mijn dossier is prima en netjes afgehandeld


Ik ben tevreden hoe mijn ‘zaak’ is afgehandeld. Leonie heeft alles duidelijk uitgegd en verwoord. Ze was goed bereikbaar waardoor de communicatie snel en goed verliep.


Uitstekend advies

De advisering en begeleiding door Ontslagadvieskantoor.nl heb ik zeer gewaardeerd. Vanaf het allereerste persoonlijke contact ervaar je meteen een zorgvuldige en gedegen aanpak in combinatie met tijd nemen voor de klant. Ook is men bereid uitgebreid en inhoudelijk te reageren op vervolgvragen. Je voelt je als klant serieus genomen. De verwachtingen bij de klant worden gemanaged door een reëel haalbaarheidsperspectief van de casus te schetsen. De hele aanpak geeft veel vertrouwen.


Goed

Snelle en goede opvolging van de ontslagregeling. Duidelijke uitleg en met name de verplaatsing in situatie klant is prima.


Goed advies

Jullie gaven goed advies en goede tips, waar ik iets mee kon. Bedankt daarvoor!


Goede en snelle hulp

De jurist van ontslagadvieskantoor heeft voor mij onderhandeld met mijn werkgever over de beëindiging van mijn dienstverband. Ik had dit nooit zo gekund.
Lisanne


Snelle, deskundige en adequate ondersteuning


Dankzij Heleen heb ik een andere functie

Ik was het niet eens met de beoordeling die ik had gekregen. Mijn bedrijf bleek een bezwarencommissie te hebben en de arbeidsjurist van Ontslagadvieskantoor,
Heleen, heeft mij geadviseerd bezwaar te maken. We hebben die zaak gewonnen. Daarna ben ik in gesprek gegaan en ik heb nu op een andere afdeling een andere
functie gekregen. Heleen bedankt!
Alex

Alex